Hoppa till huvudinnehållet
Om Oss 2000X800 73A3067

Vi har öga för detaljer

För oss är det viktigt att vara delaktiga i varje steg i produktutveckling och produktion – från konceptualisering och design till tillverkning och leverans. Därför har vi valt att samla de resurser som krävs under ett och samma tak. Vårt eget. Det har varit ett självklart val för oss, för vi vet hur viktig varje liten detalj är för att helheten ska fungera.

För dig som inte känner oss – ännu

På Weland Plastic utvecklar och tillverkar vi formsprutade produkter i termoplast. Alltid i nära samarbete med våra kunder. Vi är ett snabbfotat företag med korta beslutsvägar. Det skapar snabbhet i våra processer och fördelar för dig som kund. Vi håller kvalitetsfanan högt och arbetar för att göra ett så minimalt avtryck på miljön som möjligt, självklart utan att tumma på vare sig formgivning eller funktion.


Vad kan vi göra för dig?

Vi är leverantör till fordonsindustrin. De skräddarsydda detaljer som vi levererar är en förutsättning för att slutprodukten ska fungera optimalt. Det ställer höga krav på oss och det gillar vi. Vi har blivit noga utvalda av våra kunder och samarbetspartners och det är vi såklart stolta över.

Vi kallar oss själva för en tjänsteleverantör. Det gör vi för att det vi tillverkar är kundanpassat ner till minsta detalj. Därför har vi koll på varje del av produktionsprocessen, och genom våra egna kompetenser internt ser vi till att varje del i processen är minutiöst kontrollerad. Från den initiala kravspecen från kund till produktionstekniska idéer, projektledning, verktygsframtagning, prototypframtagning, formsprutning och efterarbete. Vi är en samarbetspartner med ett komplett ansvarstagande.

Läs mer om alla våra kompetenser.

Hur kan vi hjälpa dig? Vi finns på plats för att ge dig support, svara på dina frågor och berätta mer om vad våra tjänster kan göra för dig och din verksamhet. Du når oss enkelt via telefon eller mejl. Vi hörs!

Kontakta oss