Hoppa till huvudinnehållet
Vidareforadling 2000X800 73A3396

Vidareförädling

Vi är en komplett leverantör som erbjuder olika typer av efterbehandlingar på det som tillverkas hos oss. Vi kan hjälpa dig med både vibrationssvetsning och olika typer av monteringsarbeten så att leveransen till dig antingen blir en komplett slutprodukt eller en delmonterad för senare slutmontering. Välj det som passar bäst för dig och din verksamhet.


Vibrationssvetsning

Detta är en metod inom svetsning där material sammanfogas med hjälp av tryck, friktions- och skjuvningsvärme. Metoden är effektiv för att skapa starka och hållbara svetsfogar med hög precision. Genom denna process smälts materialen samman utan att någon extrem värme används, vilket minskar risken för deformation. Metoden är vanligt förekommande inom fordonsindustrin för att sammanfoga plastdetaljer som exempelvis behållare, tankar och luftkanaler.

Montering

Vi utför monteringsarbete såväl manuellt som med hjälp av robotceller. Monteringen sker antingen i direkt anslutning till formsprutningsmaskinerna eller i separat monteringsverkstad. Vi genomför del- eller helmonteringar enligt de önskemål som du har som kund och samtliga monteringsarbeten är en självklar del av vår kvalitetssäkring med spårbarhet.

Hur kan vi hjälpa dig? Vi finns på plats för att ge dig support, svara på dina frågor och berätta mer om vad våra tjänster kan göra för dig och din verksamhet. Du når oss enkelt via telefon eller mejl. Vi hörs!

Kontakta oss