Hoppa till huvudinnehållet
Hallbarhet 2000X800 73A3381

Vi ska bli ännu bättre

För oss är hållbarhetsarbetet en viktig del av vår verksamhet. Som alla tillverkande företag sätter vi avtryck i miljön, och det avtrycket vill vi minimera. Vi har redan kommit en bra bit på väg i vårt hållbarhetsarbete, men vi vill ännu mer. Därför har vi bland annat investerat i nya energieffektiva maskiner där vi kan tillverka produkter från både nytillverkad och återvunnen plast.

För oss är lönsamhet och hållbarhet tätt sammankopplade med varandra. Vi ser hållbarhet som en av många viktiga investeringar för en långsiktig och hållbar verksamhet. Vi är certifierade enligt ISO14001 där en ständig strävan att bli bättre är en central del för att uppnå en hållbar produktion och drift.

Vi har det som krävs

Hos oss finns både resurserna och den kunskap som krävs för att producera produkter av både nytillverkad och återvunnen plast. Vi finns här för att hjälpa dig hela vägen fram till ett bra beslut, så att du tryggt kan göra ditt val.

Hallbarhet 1200X800 Ag00004983

Våra certifieringar

Vi är kvalitetscertifierade enligt IATF 16949 och ISO 9001 samt miljöcertifierade enligt ISO 14001. Det visar att det vi levererar håller hög standard när det gäller kvalitet och att vi kontinuerligt arbetar för att minimera vårt avtryck på miljön.

Genom att upprätthålla höga kvalitetsstandarder kan vi säkerställa att varje produkt som lämnar vår tillverkning är av högsta möjliga standard och uppfyller de krav och förväntningar som du har på den. Vår miljöcertifiering visar att vi arbetar för att minimera vår påverkan på miljön genom hela vår verksamhet.

Vårt kundlöfte är att alltid anpassa tillverkning och kontroll för att vid rätt tidpunkt leverera rätt produkt till rätt pris och i rätt kvalitet i enlighet med våra kunders beställningar.

Hur kan vi hjälpa dig? Vi finns på plats för att ge dig support, svara på dina frågor och berätta mer om vad våra tjänster kan göra för dig och din verksamhet. Du når oss enkelt via telefon eller mejl. Vi hörs!

Kontakta oss